Hvidevareservice af alle hvidevareproducenter

Står din vaskemaskine, tørretumbler, ovn eller opvaskemaskine af, eller trænger den til at blive udskiftet, så kontakt ​​Egå El-service til service af hvidevarer. Som rådgivende elektriker og el-installatør med mange års erfaring kan vi klare alle former for hvidevareservice og tekniske løsninger, vores service dækker alle mærker på markedet. Har du brug for hjælp til dine hvidevarer? Vi har afdelinger i både Bramming, Varde, Esbjerg, Toftlund og Århus.

Få repareret eller udskiftet dine hvidevarer

Viser det sig, at det ikke kan betale sig at reparere hvidevaren, så dækker vores hvidevareservice også levering af en ny. Tilmed tager vi naturligvis også den gamle eller defekte hvidevare med retur. Vi ved, at hurtig hjælp er vigtig, hvorfor vi er meget fleksible med at rykke ud til hvidevareservice - både til private og offentlige virksomheder og institutioner.

Vores teknikere og elektrikere leverer alle, professionel service. Vi kan tilbyde et kvalitetssikret arbejde, som selvfølgelig udføres efter gældende love og regler, ligesom vi ser det, som en selvfølge, at aftalte betingelser og leveringstider overholdes. ​​

Kontakt os, hvis I har brug for hvidevareservice

​​Egå El-service’s døgnvagt kan kontaktes på telefon 86 99 52 07, og er en sikker service, som sikrer vores samarbejdspartnere det bedste, uanset hvor og hvornår arbejdet udføres.

Giv os et kald eller skriv en e-mail til post@blue-tech.dk, når I skal have udført hvidevareservice, og lad os være jeres foretrukne samarbejdspartner til hvidevareservice i Syddanmark - I vil ikke blive skuffet.

Søger du en autoriseret el-installatør?

Kontakt os allerede i dag med din opgave, uanset opgavens omfang. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud.

 
 
 
Vedhæft billeder
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Hvad mener vores kunder?

Vi lever af tilfredse kunder! Som kvalitetsbevidst el-installatør, er vi specialister i kundeservice.

Vi er vurderet 4,4/5 på Truspilot. Læs hvad vores kunder mener om os herunder.

trustpilot-stars

"Effektivt og godt arbejde"

Har lige haft en elektriker på besøg herfra. Enormt sød og rar og inddragede os i alt arbejdet så man var helt tryg ved det.

Anne, 1. juli 2021

trustpilot-stars

"Super kompetent service"

Benjamin gjorde et godt stykke arbejde og meget dygtig og rådgivende omkring data og gode internet oplevelser.

Mette, 23. april 2021

trustpilot-stars

"Dygtige folk og god service"

Dygtige folk (Lars og Benjamin) og god service. Man er tryg ved at have Egå El-service på opgaven, og jeg vil vælge dem til alle el-opgaver.

Frederik Rossa, 3. april 2021

trustpilot-stars

"Pænt arbejde og god dialog"

Fik fikset en lampe + sat havelamper op. Arbejdet blev udført i pæn og ordentlig stand. Vores erfaringer med Egå El-service er super fine.

Mads Frandsen, 14. september 2021

Blue-Tech A/S
​​på Facebook