​Få mest muligt ud af dine automation-installationer

Vi hjælper med en sikker drift

​Hvis du driver en produktion, er du i høj grad afhængig af, at dine processer med automation hele tiden er i drift. Uforudsete driftstop kan nemlig skabe store økonomiske tab og skade dine kunderelationer med forsinkede leveringer. Det er derfor vigtigt, at der er styr på el-installationerne ved dit produktionsanlæg, og her kan Egå El-service hjælpe dig.

Vi har stor erfaring med at sikre driften i produktioner, der afhænger af automation, og vi hjælper både med installation og løbende service. Ligger din industriproduktion i Aarhus eller omkringliggende områder som Risskov, Egå og Lystrup, så kan vi komme ud og stå for en god drift af dit anlæg med kompetente el-løsninger.

Energioptimering af automation-løsninger

Ved Egå El-service har tilbyder vi også energirådgivning, da vi ønsker at bidrage til en bæredygtig industri.

​Vi kan derfor også komme ud og hjælpe dig med at optimere på dine automation-løsninger, herunder styretavler, så du får maksimalt udbytte af den energi, din produktion benytter.

Vi har kapaciteten og evnerne til at stå for el-installationer og vedligehold af både store og små automation-anlæg. Vi kan derfor også hjælpe dig med din produktion og drift.

Vi ønsker at imødekomme dine præcise behov og sikre dig en el-løsning, der er tilpasset til dig.

Ring eller skriv for at få en pris

Kontakt os i dag og få en elektriker ud til at kigge på dine løsninger med automation, eller lad os stå for at installere dine nye anlæg og maskiner. Vi udformer dig gerne et tilbud med en pris på opgaven, når du har sat os ind i, hvad du har brug for vores hjælp til.

Søger du en autoriseret el-installatør?

Kontakt os allerede i dag med din opgave, uanset opgavens omfang. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Vedhæft billeder
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Hvad mener vores kunder?

Vi lever af tilfredse kunder! Som kvalitetsbevidst el-installatør, er vi specialister i kundeservice.

Vi er vurderet 4,5/5 på Truspilot. Læs hvad vores kunder mener om os herunder.

star star star star star

"Super dygtige folk"

Super dygtige folk. Overholder alt de lover. Ingen ekstra regningen på noget man ikke vidste. Vil helt klart bruge dem igen.

Lou Nedergaard-Larsen, 8. februar 2022

star star star star star

"MEGET tilfreds"

Havde besøg af Egå El-service for at udbedre en række fejl konstateret ved El installationsrapport. Tekniker var både kompetent, havde stor faglig viden, og udbedrede med stor grundighed og effektivitet de konstaterede mangler på kort tid. MEGET tilfreds. ​

Henrik Mathiasen, 1. november 2021

star star star star star

"Effektivt og godt arbejde"

Har lige haft en elektriker på besøg herfra. Enormt sød og rar og inddragede os i alt arbejdet så man var helt tryg ved det.

Anne, 1. juli 2021

star star star star star

"Pænt arbejde og god dialog"

Fik fikset en lampe + sat havelamper op. Arbejdet blev udført i pæn og ordentlig stand. Vores erfaringer med Egå El-service er super fine.

Mads Frandsen, 14. september 2021

Blue-Tech A/S
​​på Facebook