Solcelleanlæg – gør dit hjem eller din virksomhed grønnere

Vi monterer, installerer og yder service på solceller

Med et solcelleanlæg kan du både spare penge i dit energiregnskab og tage et afgørende skridt i en grønnere mere bæredygtig retning – enten for dig selv eller for din virksomhed. Ved Egå El-service hjælper vi dig gerne med at tage dette skridt og tilbyder professionel montering af solceller, så du kan nyde godt af den miljøvenlige energi.

Ønsker du at få installeret en eller flere solfangere på et tag i områderne omkring Aarhus, Lystrup, Egå og Risskov, så kan vi tage os af det. Vi sørger for korrekt installation af dit solcelleanlæg, så det fungerer optimalt fra starten af.

Optimér på dit energiregnskab med et solcelleanlæg og en batteripakke

Ved at få opsat et solcelleanlæg har du mulighed for selv at producere strøm, som kan indgå i husholdningens samlede forbrug. Solcellerne bruger alene energien fra solen, som lagres i anlægget og indgår i dit energiregnskab. Og hvis dine solceller lagrer mere energi, end du får brugt, så kan du videresælge energien til andre forbrugere.

Det kræver dog en batteripakke, som lagrer den strøm, du producerer. Samtidig sikrer batteripakken, at du også er selvforsynende, når solen ikke skinner, så som om aftenen. Med en batteripakke kan du være selvforsynende med ca. 70-75% af dit strømforbrug, mens du uden batteriet ligger omkring 30-35%.

Vi rådgiver dig til det rette valg

Vi kan naturligvis rådgive dig til at finde den helt rette løsning med at solcelleanlæg for dig. Herunder har vi dog samlet nogle af de spørgsmål, vi oftest bliver mødt af – og vores svar:

Hvor placeres solcellerne bedst?

Man kan montere solceller på både plane og skrå overflader. For at få mest muligt ud af solcellerne, skal de placeres mod syd/øst eller syd/vest, hvor solen rammer panelerne længst. Du kan med fordel montere solcelleanlægget på et fladt tag, eksempelvis over garagen, da de her producerer godt og er nærmest usynlige.

Er solceller pladskrævende?

Det kræver en flade på ca. 30 m2 til et privat solcelleanlæg til eksempelvis et parcelhus. Det vil svare til et anlæg med 16 paneler. Vi kan dog tilpasse anlægget efter dine ønsker til størrelse og placering.​​

​Giver solceller problemer med genskin?

Selvom nogle tænker at det kan forekomme, oplever vi ikke, at vores kunder – eller deres naboer - er generede af genskin fra solcellepaneler.

Hvor får jeg strøm fra, når solen ikke skinner?

Dit solcelleanlæg producerer ikke strøm, når solen ikke skinner. Derfor er dit hus også tilknyttet en offentlig energikilde, eksempelvis med gas eller fjernvarme. Med et batteri kan du dog lagre energien fra dine solceller og herved bruge strømmen fra anlægget, når solen ikke skinner, og hvis du ikke har et batteri, slår forbruget automatisk over på din anden forsyning.

Kontakt os og hør mere om solceller

Vil du høre mere om, hvad solceller kan bidrage med i din husstand eller virksomhed? Ønsker du et tilbud på at få monteret et solcelleanlæg hjemme ved dig, på dit sommerhus eller din virksomhedsbygning? Så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi tager altid gerne en snak om, hvor meget solceller kan gavne dig og dit energiregnskab.​​

Søger du en autoriseret el-installatør?

Kontakt os allerede i dag med din opgave, uanset opgavens omfang. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Vedhæft billeder
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Hvad mener vores kunder?

Vi lever af tilfredse kunder! Som kvalitetsbevidst el-installatør, er vi specialister i kundeservice.

Vi er vurderet 4,5/5 på Truspilot. Læs hvad vores kunder mener om os herunder.

star star star star star

"Super dygtige folk"

Super dygtige folk. Overholder alt de lover. Ingen ekstra regningen på noget man ikke vidste. Vil helt klart bruge dem igen.

Lou Nedergaard-Larsen, 8. februar 2022

star star star star star

"MEGET tilfreds"

Havde besøg af Egå El-service for at udbedre en række fejl konstateret ved El installationsrapport. Tekniker var både kompetent, havde stor faglig viden, og udbedrede med stor grundighed og effektivitet de konstaterede mangler på kort tid. MEGET tilfreds. ​

Henrik Mathiasen, 1. november 2021

star star star star star

"Effektivt og godt arbejde"

Har lige haft en elektriker på besøg herfra. Enormt sød og rar og inddragede os i alt arbejdet så man var helt tryg ved det.

Anne, 1. juli 2021

star star star star star

"Pænt arbejde og god dialog"

Fik fikset en lampe + sat havelamper op. Arbejdet blev udført i pæn og ordentlig stand. Vores erfaringer med Egå El-service er super fine.

Mads Frandsen, 14. september 2021

Blue-Tech A/S
​​på Facebook