​Ventilation og indeklima

​Egå El-service er en pålidelig leverandør af omfattende løsninger inden for montering og service af ventilationsanlæg, der spiller en afgørende rolle i at opretholde et sundt og komfortabelt indeklima. Vores ekspertise dækker området omkring Aarhus, herunder byer som Risskov og Lystrup, hvor vi sikrer, at vores kunder nyder godt af optimale indeklimaforhold.

Ventilationsanlæg

Egå El-service sikrer, at ventilationsanlæggets drift opretholdes på højeste niveau, samtidig med at omkostninger holdes på et minimum. Vi tilbyder skræddersyede serviceaftaler, der inkluderer detaljerede servicerapporter, hvilket giver vores kunder en grundig forståelse af anlæggets tilstand og ydeevne.

Aircondition

Ud over vores ekspertise inden for ventilationsanlæg tilbyder vi også en professionel montering af aircondition-systemer. Dette sikrer ikke kun en optimal drift af klimaanlægget, men bidrager også til energibesparelser. Egå El-service fungerer som en vejledende partner i valg af passende klimaanlæg og tilbyder løbende service for at opretholde en stabil temperaturkontrol og minimere energiforbrug.

Varmepumper

Vores ekspertise omfatter ligeledes varmepumper, hvor vi fungerer som erfarne rådgivere i valg af den rette løsning, f.eks. mellem luft til luft- eller luft til vand-varmepumper. Vores engagement i bæredygtighed reflekteres i vores fokus på at minimere energispild og miljøpåvirkning gennem kompetent installation og løbende service af varmepumper. Kundeværdi står i centrum for vores tilgang, hvor vi stræber efter at sikre, at vores kunder får mest muligt ud af deres produkter og services.

Kontakt os

Er det blevet tid til en indregulering af ventilation i din bolig? Vi kommer gerne forbi for at tilse og regulere dit anlæg. Har du spørgsmål til vores priser, ydelser eller andet, så er du velkommen til at kontakte os.

Søger du en autoriseret el-installatør?

Kontakt os allerede i dag med din opgave, uanset opgavens omfang. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Vedhæft billeder
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Hvad mener vores kunder?

Vi lever af tilfredse kunder! Som kvalitetsbevidst el-installatør, er vi specialister i kundeservice.

Vi er vurderet 4,5/5 på Truspilot. Læs hvad vores kunder mener om os herunder.

star star star star star

"Super dygtige folk"

Super dygtige folk. Overholder alt de lover. Ingen ekstra regningen på noget man ikke vidste. Vil helt klart bruge dem igen.

Lou Nedergaard-Larsen, 8. februar 2022

star star star star star

"MEGET tilfreds"

Havde besøg af Egå El-service for at udbedre en række fejl konstateret ved El installationsrapport. Tekniker var både kompetent, havde stor faglig viden, og udbedrede med stor grundighed og effektivitet de konstaterede mangler på kort tid. MEGET tilfreds. ​

Henrik Mathiasen, 1. november 2021

star star star star star

"Effektivt og godt arbejde"

Har lige haft en elektriker på besøg herfra. Enormt sød og rar og inddragede os i alt arbejdet så man var helt tryg ved det.

Anne, 1. juli 2021

star star star star star

"Pænt arbejde og god dialog"

Fik fikset en lampe + sat havelamper op. Arbejdet blev udført i pæn og ordentlig stand. Vores erfaringer med Egå El-service er super fine.

Mads Frandsen, 14. september 2021

Blue-Tech A/S
​​på Facebook