​Spar på energien ved at få opsat LED-belysning

Få den helt rigtige belysning derhjemme

​Der er utroligt mange fordele ved LED-belysning. LED-lys bruger nemlig mindre energi end andre lyspærer, de holder længere, udsender mindre varme, er mere modstandsdygtige og tilbyder flere muligheder for personlig belysning. LED-belysning er derfor både en bæredygtig, prisvenlig og æstetisk investering.

Hos Egå El-service er vi eksperter i alle former for el-installationer, herunder opsætning af LED-lys og andre lysinstallationer. Vi kan både montere LED-belysning i forbindelse med byggeprojekter som tilbygning eller nybyggeri, og vi kan komme hjem til dig og installere det i din nuværende bolig. Fra vores udgangspunkt i Risskov, kører vi ud til mange kunder i Lystrup, Egå og resten af Aarhus.

LED-belysning giver mulighed for personliggørelse

Udover at være energivenligt og prisbesparende, så er LED-belysning utroligt populært, da det giver gode muligheder for at personliggøre og justere på belysningen.

​Du kan nemlig få LED-pærer, der kan dæmpes og justeres alt afhængigt af, hvordan du ønsker dit hjem indrettet.

Vi kan stå for montering af LED-lys både udenfor og indenfor, og vi hjælper gerne med at finde fremme til den rette belysning til dig.

Ønsker du at få indrettet møde- og konferencelokaler i din kontorbygning med LED-lys, der kan dæmpes i forbindelse med oplæg og lignende, så tager vi også gerne opgaver for erhvervskunder. Uanset hvad du skal bruge LED-belysning til, så hjælper vi dig med at få professionelt opsat el-installationerne til dine nye lamper.

Vil du høre mere?

Vil du høre mere om de mange fordele, LED-belysning har, eller vil du have et tilbud med at få monteret nye lamper hjemme ved dig, så kontakt os allerede i dag.​

Vi ser frem til at belyse dit hjem eller dit kontor – præcist som du vil have det.

Søger du en autoriseret el-installatør?

Kontakt os allerede i dag med din opgave, uanset opgavens omfang. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Vedhæft billeder
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Hvad mener vores kunder?

Vi lever af tilfredse kunder! Som kvalitetsbevidst el-installatør, er vi specialister i kundeservice.

Vi er vurderet 4,5/5 på Truspilot. Læs hvad vores kunder mener om os herunder.

star star star star star

"Super dygtige folk"

Super dygtige folk. Overholder alt de lover. Ingen ekstra regningen på noget man ikke vidste. Vil helt klart bruge dem igen.

Lou Nedergaard-Larsen, 8. februar 2022

star star star star star

"MEGET tilfreds"

Havde besøg af Egå El-service for at udbedre en række fejl konstateret ved El installationsrapport. Tekniker var både kompetent, havde stor faglig viden, og udbedrede med stor grundighed og effektivitet de konstaterede mangler på kort tid. MEGET tilfreds. ​

Henrik Mathiasen, 1. november 2021

star star star star star

"Effektivt og godt arbejde"

Har lige haft en elektriker på besøg herfra. Enormt sød og rar og inddragede os i alt arbejdet så man var helt tryg ved det.

Anne, 1. juli 2021

star star star star star

"Pænt arbejde og god dialog"

Fik fikset en lampe + sat havelamper op. Arbejdet blev udført i pæn og ordentlig stand. Vores erfaringer med Egå El-service er super fine.

Mads Frandsen, 14. september 2021

Blue-Tech A/S
​​på Facebook