​Montering af aircondition ved erfarent el-firma

Vi hjælper dig med det rigtige klimaanlæg

​Ønsker du at få installeret aircondition i dit hjem, på din arbejdsplads eller i dine industrilokaler? Ved Egå El-service tilbyder vi professionel installation og montering af aircondition for både private husejere, offentlige institutioner og virksomheder. Uanset om du ønsker et klimaanlæg til at holde sommervarmen ud eller sikre et godt indeklima året rundt, så kan vi hjælpe dig.

Med base i Risskov kan vi stå for montering af aircondition i hele vores lokalområde, og vi har blandt andet hjulpet kunder i Lystrup, Egå og resten af Aarhus. Vi hjælper dig med at finde det helt rigtige klimaanlæg til dine behov.

Airconditionservice sikrer driften af dit anlæg

Et airconditionanlæg består af en række tekniske komponenter, der sikrer at anlægget fungerer optimalt.​ ​Vi sørger naturligvis for kompetent og korrekt montering af aircondition, når du har fundet det rette anlæg for dig.

Med tiden kan de forskellige komponenter dog lide skade på baggrund af slid, snavs og lignende, og det er derfor vigtigt, at du løbende får ydet service på din aircondition. Her hjælper vi gerne med at sikre driften af dit anlæg, så du får mest muligt ud af dit energiforbrug. Det sparer både på dine el-regninger, og det skåner miljøet for unødvendig belastning.

Kontakt os og få en pris på montering af aircondition

Skal vi komme forbi og stå for installation af aircondition hjemme ved dig eller på din arbejdsplads, så kontakt os i dag. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig med et nyt klimaanlæg.

Vores priser på montering af aircondition afhænger af den løsning, du skal have installeret. Kontakt os derfor og fortæl os om dine behov, så vi kan rådgive dig frem til en god løsning og komme med et tilbud til dig.

Søger du en autoriseret el-installatør?

Kontakt os allerede i dag med din opgave, uanset opgavens omfang. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Vedhæft billeder
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Hvad mener vores kunder?

Vi lever af tilfredse kunder! Som kvalitetsbevidst el-installatør, er vi specialister i kundeservice.

Vi er vurderet 4,5/5 på Truspilot. Læs hvad vores kunder mener om os herunder.

star star star star star

"Super dygtige folk"

Super dygtige folk. Overholder alt de lover. Ingen ekstra regningen på noget man ikke vidste. Vil helt klart bruge dem igen.

Lou Nedergaard-Larsen, 8. februar 2022

star star star star star

"MEGET tilfreds"

Havde besøg af Egå El-service for at udbedre en række fejl konstateret ved El installationsrapport. Tekniker var både kompetent, havde stor faglig viden, og udbedrede med stor grundighed og effektivitet de konstaterede mangler på kort tid. MEGET tilfreds. ​

Henrik Mathiasen, 1. november 2021

star star star star star

"Effektivt og godt arbejde"

Har lige haft en elektriker på besøg herfra. Enormt sød og rar og inddragede os i alt arbejdet så man var helt tryg ved det.

Anne, 1. juli 2021

star star star star star

"Pænt arbejde og god dialog"

Fik fikset en lampe + sat havelamper op. Arbejdet blev udført i pæn og ordentlig stand. Vores erfaringer med Egå El-service er super fine.

Mads Frandsen, 14. september 2021

Blue-Tech A/S
​​på Facebook