Verdensmålene hos Blue-Tech​

Hos Blue-Tech anerkender vi naturligvis FN's 17 verdensmål. Læs herunder, hvilke verdensmål vi arbejder med, og hvad vi konkret gør i vores daglige arbejde.

MÅL 4: KVALITETSUDDANNELSE

Blue-Tech uddanner hvert år lærlinge og tager ansvar for, at de får en god uddannelse. Det øger kompetenceniveauet i samfundet inden for el-teknik og bidrager til at dygtige unge får job og kan gøre karriere i el-branchen.

MÅL 5: LIGESTILLING MELLEM KØNNENE

​Blue-Tech tilbyder lærlingeansættelse til kvindelige og mandlige lærlinge på lige fod, ligesom vi også tilbyder virksomhedspraktik til piger i 8.-9-klasse, som får mulighed for at opleve hverdagen i en installationsvirksomhed.

Som medlem af TEKNIQ Arbejdsgiverne arbejder alle virksomhedens medarbejdere på en dansk overenskomst. Det sikrer den samme minimumsløn til alle, samt ordentlige arbejdsforhold, der lever op til gældende regler og lovgivning - uanset køn.

MÅL 7: BÆREDYGTIG ENERGI

​Blue-Tech rådgiver om, installerer og servicerer el-tekniske komponenter og løsninger, der understøtter den grønne omstilling, reducerer energiforbrug og mindsker CO2-udslip fx. intelligente styresystemer til bygninger og maskiner, ladestandere til elbiler, anlæg indenfor vedvarende energi (sol, vind, samt varmepumper), udskiftning af traditionelle lyskilder med LED, osv.

MÅL 8: ANSTÆNDIGE JOBS OG ØKONOMISK VÆKST

​Hos Blue-Tech mener vi, at mennesker med særlige behov og udfordringer skal have en chance for at blive integreret og komme i job. Derfor ansætter vi bl.a. medarbejdere med en anden etnisk baggrund, seniormedarbejdere eller mennesker som af andre årsager har svært ved at få fodfæste på arbejdsmarkedet.

Som medlem af TEKNIQ Arbejdsgiverne arbejder alle virksomhedens medarbejdere på en dansk overenskomst. Det sikrer den samme minimumsløn til alle, samt ordentlige arbejdsforhold, der lever op til gældende regler og lovgivning.​

MÅL 12: ANSVARLIGT FORBRUG OG PRODUKTION

​Blue-Tech anvender materialer og komponenter af god kvalitet, der kan repareres og genanvendes.

Når en opgave afsluttes nedtager vi komponenter, rydder op, tager affaldet med og sikrer, at det genbruges eller bortskaffes på den mest miljø-og klimavenlige måde.

Vi planlægger og optimerer al virksomhedsrelateret kørsel, så afstand, køretid og CO-2 aftryk reduceres mest muligt.​​

MÅL 13: KLIMAINDSATS

Blue-Tech understøtter den grønne omstilling ved at installere løsninger, der reducerer energiforbrug og mindsker CO2-udslip fx. intelligente styresystemer til bygninger og maskiner, ladestandere til elbiler, anlæg indenfor vedvarende energi (sol, vind, samt varmepumper), udskiftning af traditionelle lyskilder med LED, osv.

Vi planlægger og optimerer desuden al virksomhedsrelateret kørsel, så afstand, køretid og CO-2 aftryk reduceres mest muligt.

MÅL 17: PARTNERSKAB FOR HANDLING

​Som medlem af TEKNIQ Arbejdsgiverne er virksomheden repræsenteret i bl.a. Klimapartnerskabet for bygge-og anlægssektoren, samt i Partnerskab for Bæredygtigt Byggeri.

På den måde bidrager vi og resten af installationsbranchen til klimahandlingsplanen, der skal sætte yderligere gang i den grønne omstilling, samt til at der bygges sunde boliger til gavn for både mennesker og klimaet.​​

Hvad mener vores kunder?

Vi lever af tilfredse kunder! Som kvalitetsbevidst el-installatør, er vi specialister i kundeservice.

Vi er vurderet 4,4/5 på Truspilot. Læs hvad vores kunder mener om os herunder.

trustpilot-stars

"Effektivt og godt arbejde"

Har lige haft en elektriker på besøg herfra. Enormt sød og rar og inddragede os i alt arbejdet så man var helt tryg ved det.

Anne, 1. juli 2021

trustpilot-stars

"Super kompetent service"

Benjamin gjorde et godt stykke arbejde og meget dygtig og rådgivende omkring data og gode internet oplevelser.

Mette, 23. april 2021

trustpilot-stars

"Dygtige folk og god service"

Dygtige folk (Lars og Benjamin) og god service. Man er tryg ved at have Egå El-service på opgaven, og jeg vil vælge dem til alle el-opgaver.

Frederik Rossa, 3. april 2021

trustpilot-stars

"Pænt arbejde og god dialog"

Fik fikset en lampe + sat havelamper op. Arbejdet blev udført i pæn og ordentlig stand. Vores erfaringer med Egå El-service er super fine.

Mads Frandsen, 14. september 2021

Blue-Tech A/S
​​på Facebook