​Montering og service af ventilationsanlæg

Vi sikrer dig et godt indeklima med et velfungerende anlæg

Et velfungerende ventilationsanlæg er afgørende for, at indeklimaet på dit kontor eller i dine industrilokaler er sundt og behageligt for medarbejderne. Ved Egå El-service tilbyder vi montering og service af ventilationsanlæg, så du kan få et anlæg, der sikrer et sundt og godt indeklima.

Med udgangspunkt i Egå kan vi komme ud og montere, installere og servicere ventilationsanlæg og klimaanlæg i og omkring resten af Aarhus, eksempelvis i Risskov og Lystrup. Som erfarent el-firma er vi eksperter i el-installationer, og vi kan derfor sikre dig, at dit anlæg fungerer og kører optimalt.

Det er vigtigt med løbende vedligehold og kontrol

Hvis ikke du løbende får tjekket og vedligeholdt dit ventilationsanlæg, risikerer du, at anlægget mister ydeevne, bliver dyrere i drift eller i sidste ende påkræver en dyr reparation.​​

​Ved at lade vores elektrikere og specialister yde service på dit ventilationssystem kan du derfor sørge for en sund drift og holde omkostningerne nede.

Ved Egå El-service kan vi tilbyde dig at tegne en serviceaftale på dit ventilationsanlæg, hvis du ønsker at være sikret en konstant god drift af anlægget. Vi skræddersyer nemlig aftalen til dig og dit anlæg, så det fungerer optimalt. Aftalen inkluderer desuden altid en servicerapport, så du er grundigt informeret om anlæggets status.

Kontakt os for et tilbud

Ønsker du at høre mere om, hvad montering, installation og service af et ventilationsanlæg koster, eller hvordan vi kan hjælpe dig? Kontakt os i dag for at høre mere eller for at få et skræddersyet tilbud.

Vi ser frem til at hjælpe dig med at holde et godt indeklima.

Søger du en autoriseret el-installatør?

Kontakt os allerede i dag med din opgave, uanset opgavens omfang. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Vedhæft billeder
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Hvad mener vores kunder?

Vi lever af tilfredse kunder! Som kvalitetsbevidst el-installatør, er vi specialister i kundeservice.

Vi er vurderet 4,5/5 på Truspilot. Læs hvad vores kunder mener om os herunder.

star star star star star

"Super dygtige folk"

Super dygtige folk. Overholder alt de lover. Ingen ekstra regningen på noget man ikke vidste. Vil helt klart bruge dem igen.

Lou Nedergaard-Larsen, 8. februar 2022

star star star star star

"MEGET tilfreds"

Havde besøg af Egå El-service for at udbedre en række fejl konstateret ved El installationsrapport. Tekniker var både kompetent, havde stor faglig viden, og udbedrede med stor grundighed og effektivitet de konstaterede mangler på kort tid. MEGET tilfreds. ​

Henrik Mathiasen, 1. november 2021

star star star star star

"Effektivt og godt arbejde"

Har lige haft en elektriker på besøg herfra. Enormt sød og rar og inddragede os i alt arbejdet så man var helt tryg ved det.

Anne, 1. juli 2021

star star star star star

"Pænt arbejde og god dialog"

Fik fikset en lampe + sat havelamper op. Arbejdet blev udført i pæn og ordentlig stand. Vores erfaringer med Egå El-service er super fine.

Mads Frandsen, 14. september 2021

Blue-Tech A/S
​​på Facebook