​Montering af varmepumpe – vælg en energivenlig varmeløsning

Få hjælp til at vælge den rigtige varmepumpe

​Varmepumper bliver mere og mere udbredte som den foretrukne varmeløsning i både hjem, sommerhuse og virksomheder. Varmeløsningen er dog også et smart og energieffektivt alternativ til de mere traditionelle varmekilder. Ønsker du at få installeret en varmepumpe, hjælper Egå El-service dig gerne, og vi er eksperter inden for alle former for el-installationer.

Vi tilbyder montering af varmepumpe for kunder i og omkring Aarhus, eksempelvis i Lystrup, Risskov og Egå. Det kan være svært selv at vurdere, om man skal vælge en luft til luft- eller en luft til vand-varmepumpe, og vi rådgiver dig derfor gerne i forhold til din boligsituation, så du får den mest optimale løsning. Som erfarne energirådgivere kan du trygt stole på vores vejledning.

Kompetent installation og service på varmepumpe

For at få mest muligt ud af din varmepumpe, er det vigtigt, at den kører optimalt og uden energispild.

​For at sikre dette kan du med fordel få os ud til at yde varmepumpeservice løbende, så vi kan holde øje med, at din pumpe ikke går ned i drift.

Ved Egå El-service ønsker vi at arbejde med bæredygtige løsninger, der både skåner miljøet og skaber værdi for vores kunder. Derfor kan du forvente at få kyndig rådgivning med på vejen, når vi kommer ud og står for montering af varmepumpe ved dig. Vi sørger nemlig for, at du får mest muligt ud af vores produkter og services.

Kontakt os og få en pris på montering af varmepumpe

Skal vi komme hjem til dig og montere en ny varmepumpe, eller har du en varmepumpe, der skal tjekkes op på? Kontakt os i dag og få en af vores dygtige fagfolk ud på opgaven.

Vores priser på montering af varmepumpe afhænger af, hvilken varmepumpe du skal have installeret. Kontakt os derfor til en uforpligtende snak, hvis du vil have en specifik pris.

Søger du en autoriseret el-installatør?

Kontakt os allerede i dag med din opgave, uanset opgavens omfang. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Vedhæft billeder
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Hvad mener vores kunder?

Vi lever af tilfredse kunder! Som kvalitetsbevidst el-installatør, er vi specialister i kundeservice.

Vi er vurderet 4,5/5 på Truspilot. Læs hvad vores kunder mener om os herunder.

star star star star star

"Super dygtige folk"

Super dygtige folk. Overholder alt de lover. Ingen ekstra regningen på noget man ikke vidste. Vil helt klart bruge dem igen.

Lou Nedergaard-Larsen, 8. februar 2022

star star star star star

"MEGET tilfreds"

Havde besøg af Egå El-service for at udbedre en række fejl konstateret ved El installationsrapport. Tekniker var både kompetent, havde stor faglig viden, og udbedrede med stor grundighed og effektivitet de konstaterede mangler på kort tid. MEGET tilfreds. ​

Henrik Mathiasen, 1. november 2021

star star star star star

"Effektivt og godt arbejde"

Har lige haft en elektriker på besøg herfra. Enormt sød og rar og inddragede os i alt arbejdet så man var helt tryg ved det.

Anne, 1. juli 2021

star star star star star

"Pænt arbejde og god dialog"

Fik fikset en lampe + sat havelamper op. Arbejdet blev udført i pæn og ordentlig stand. Vores erfaringer med Egå El-service er super fine.

Mads Frandsen, 14. september 2021

Blue-Tech A/S
​​på Facebook