Teknisk energirådgivning og energioptimering

​Vi hjælper dig med at finde den rette løsning

Hos Egå El-service har vi mange opgaver inden for energioptimering og -rådgivning. Vi optimerer og leverer løsninger inden for belysning, solceller og varmepumper for både private, erhverv og offentlige virksomheder. Ligeledes sørger vi også for tekniske optimeringer inden for el, ventilation, køl, frost og klimaanlæg.

Ønsker du at optimere på energiforbruget og el-installationerne i din virksomhed, på din arbejdsplads eller i dit hjem i eller omkring Aarhus, Risskov og Lystrup, så kommer vi gerne ud og tilbyder kompetent energirådgivning.


Kompetentenergi- og indeklimaoptimering

Med hastigt stigende udgifter til energi, samt krav om nedbringelse af CO2-forbruget er det naturligt for os at tilbyde vores kunder en kompetent energirådgivning, der sikrer den bedst tænkelige drift og økonomi.​

Med fokus på dine specifikke behov, sørger vi for den optimale løsning. ​

Vi er også meget opmærksomme på vigtigheden af at have et godt indeklima, og vi inddrager altid vores kunder i processen. Derigennem hjælper vi med at finde de bedst egnede løsninger for dig, så du både får en bedre økonomi og et bedre arbejdsliv.​

Kontakt os for energirådgivning af kompetent rådgiver

​Skal vi hjælpe dig med energirådgivning og energioptimering eller har du andre spørgsmål, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe til os på telefon 86 99 52 07 eller skrive til vores mail post@blue-tech.dk. Så vender en vores kompetente elektrikere og rådgivere tilbage til dig hurtigst muligt.

Giv os et kald, og lad os være din foretrukne samarbejdspartner – vi kommer ikke til at skuffe dig.

Søger du en autoriseret el-installatør?

Kontakt os allerede i dag med din opgave, uanset opgavens omfang. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Vedhæft billeder
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Hvad mener vores kunder?

Vi lever af tilfredse kunder! Som kvalitetsbevidst el-installatør, er vi specialister i kundeservice.

Vi er vurderet 4,5/5 på Truspilot. Læs hvad vores kunder mener om os herunder.

star star star star star

"Super dygtige folk"

Super dygtige folk. Overholder alt de lover. Ingen ekstra regningen på noget man ikke vidste. Vil helt klart bruge dem igen.

Lou Nedergaard-Larsen, 8. februar 2022

star star star star star

"MEGET tilfreds"

Havde besøg af Egå El-service for at udbedre en række fejl konstateret ved El installationsrapport. Tekniker var både kompetent, havde stor faglig viden, og udbedrede med stor grundighed og effektivitet de konstaterede mangler på kort tid. MEGET tilfreds. ​

Henrik Mathiasen, 1. november 2021

star star star star star

"Effektivt og godt arbejde"

Har lige haft en elektriker på besøg herfra. Enormt sød og rar og inddragede os i alt arbejdet så man var helt tryg ved det.

Anne, 1. juli 2021

star star star star star

"Pænt arbejde og god dialog"

Fik fikset en lampe + sat havelamper op. Arbejdet blev udført i pæn og ordentlig stand. Vores erfaringer med Egå El-service er super fine.

Mads Frandsen, 14. september 2021

Blue-Tech A/S
​​på Facebook