Med solceller kan du omlægge dit energiregnskab og blive en del af den grønne bølge

Vil du spare på din energiregning og blive delvist selvforsynende med energi, så er solceller en både rentabel og miljøvenlig løsning - både for private og erhverv.

I vores rådgivning omkring solceller møder vi mange spørgsmål, som kan være med at afklare, om solceller vil være den rigtige energiløsning for den enkelte. Vi kommer her med svarene på nogle af de mest almindelige spørgsmål.

Hvor kan solcellepanelerne monteres? Hvilke krav er der til placering af solceller?

Solcellepanelerne kan monteres på både flade og skrå placeringer. Den mest optimale placering er mod syd, syd/øst eller syd/vest - hvor panelerne producerer bedst muligt. Montering på et fladt tag, fx. et garagetag​ er også en rigtig god placering, og samtidig vil solpaneler, der sidder på garagetag, ofte være stort set usynlige.

Hvor meget plads kræver solceller?

Et privat solcelleanlæg til et almindeligt parcelhus kræver en flade på ca. 30 m2. Det svarer til et anlæg med 16 paneler. Alle anlæg kan dog nemt tilpasses efter​ ønske og placering.
​​

Se eksempel på solcelleanlæg med 16 paneler

​Giver solceller genskind?

Nej, vi oplever ikke at folk er generede af genskind fra solcellepaneler, ligesom man kender det fra meget blanke tagsten.

Hvordan får jeg strøm, når jeg har solceller og solen ikke skinner?​

Selv om du har monteret et solcelleanlæg, er dit hus også tilknyttet en anden/offentlig energikilde fx fjernvarme, gas eller lignende. Når solen ikke skinner kan du enten bruge af det strøm du har på et tilknyttet batteri eller dit forbrug vil helt automatisk slå over på forbrug fra din anden energiforsyning.

​​

Batteripakke til solceller

De allerfleste husstande vælger i dag at få installeret en batteripakke til lagring af den strøm, deres solcelleanlæg producerer. Med en passende batteripakke kan du være 70-75% selvforsynende med strøm.

Har du ikke tilknyttet en batteripakke til dit solcelleanlæg vil du være ca. 30-35% selvforsynende. Det skyldes naturligvis, at du i så fald kun kan udnytte den strøm, du kan bruge samtidig med at dit anlæg producerer, og således ikke kan gemme strømmen til om aftenen eller andre tidspunkter, hvor dit anlæg ikke producerer.​

Tilbud på solceller

Ønsker du rådgivning og beregning af økonomi og installation af solceller til privat eller erhverv, så kontakt os gerne. Vi laver gerne en beregning af et anlæg, der passer til dit behov - samt en visuel skitse af, hvordan panelerne kan placeres.

Til erhverv skræddersyer vi alle former for løsninger på solcelleanlæg og tilbyder desuden PV sol beregning.

Søger du en autoriseret el-installatør?

Kontakt os allerede i dag med din opgave, uanset opgavens omfang. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Vedhæft billeder
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Hvad mener vores kunder?

Vi lever af tilfredse kunder! Som kvalitetsbevidst el-installatør, er vi specialister i kundeservice.

Vi er vurderet 4,5/5 på Truspilot. Læs hvad vores kunder mener om os herunder.

star star star star star

"Super dygtige folk"

Super dygtige folk. Overholder alt de lover. Ingen ekstra regningen på noget man ikke vidste. Vil helt klart bruge dem igen.

Lou Nedergaard-Larsen, 8. februar 2022

star star star star star

"MEGET tilfreds"

Havde besøg af Egå El-service for at udbedre en række fejl konstateret ved El installationsrapport. Tekniker var både kompetent, havde stor faglig viden, og udbedrede med stor grundighed og effektivitet de konstaterede mangler på kort tid. MEGET tilfreds. ​

Henrik Mathiasen, 1. november 2021

star star star star star

"Effektivt og godt arbejde"

Har lige haft en elektriker på besøg herfra. Enormt sød og rar og inddragede os i alt arbejdet så man var helt tryg ved det.

Anne, 1. juli 2021

star star star star star

"Pænt arbejde og god dialog"

Fik fikset en lampe + sat havelamper op. Arbejdet blev udført i pæn og ordentlig stand. Vores erfaringer med Egå El-service er super fine.

Mads Frandsen, 14. september 2021

Blue-Tech A/S
​​på Facebook