Velkommen til Egå El-service​

Egå El-service er en del af Blue-Tech A/S – klik på knappen nedenfor for at blive viderestillet til blue-tech.dk

Gå til blue-tech.dk​

Teknisk energirådgivning

Hos Egå El-service har vi mange opgaver inden for energioptimering og -rådgivning. Vi optimerer og leverer løsninger inden for belysning, solceller og varmepumper for både private, erhverv og offentlige virksomheder. Ligeledes sørger vi også for tekniske optimeringer inden for el, ventilation, køl, frost og klimaanlæg. 


Kompetent energi- og indeklimaoptimering

Med hastigt stigende udgifter til energi, samt krav om nedbringelse af CO2-forbruget, er det naturligt for os at tilbyde vores kunder en kompetent energirådgivning, der sikrer den bedst tænkelige drift og økonomi. Med fokus på de specifikke behov, sørger vi for den optimale løsning. ​

Vi er også meget opmærksomme på vigtigheden i at have et godt indeklima, og vi inddrager altid vores kunder i processen. Derigennem mener vi at finde de bedst egnede løsninger for jer, så I både får bedre økonomi og et bedre arbejdsliv.​

Få energirådgivning af kompetent rådgiver

​Skal vi hjælpe jer med energirådgivning og energioptimering eller har I andre spørgsmål, så er I meget velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe til os på telefon 86 99 52 07 eller skrive til vores mail post@blue-tech.dk. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Giv os et kald, og lad os være jeres foretrukne samarbejdspartner - I vil ikke blive skuffet

Søger du en autoriseret el-installatør?

Kontakt os allerede i dag med din opgave, uanset opgavens omfang. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Vedhæft billeder
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​